7 kroků, jak nalepit zástěnu za postel


VÝHODY VEĽKOFORMÁTOVÉ NÁLEPKY ZA POSTEL

Nové dizajnérske a pohádkové samolepky na stěnu můžete v dětském pokoji i ložnici umístit za postel nebo vedle ní. Díky textilní fólii a eko-tisku jsou skvělým izolantem chladu, mají jemnou látkovou texturu, jsou omyvatelné a **zdravotně nezávadné*. Kromě toho vytvářejí pocit útulna v každem pokoji.

NÁVOD NA LEPENIE:

1. OČISTÍME POVRCH OD NEČISTOT

Čistým hadříkem, utěrkou nebo ručníkem otřeme povrch stěny od prachu a nečistot.

2. NA STĚNU PŘILOŽÍME NÁLEPKU S PODKLADOVÝM PAPÍREM, KTERÝ JEŠTĚ NEODLEPUJEME!

Nálepku s podkladovým papírem správně otočíme a přiložíme na stěnu – na místo, kde ji chceme nalepit.

3. UPROSTŘED NÁLEPKU PŘICHYTÍME PAPÍROVOU LEPÍCÍ PÁSKOU

Vzadu na nálepce stále ponecháme podkladový papír. Když máme nálepku opřenou o stěnu a umístěnou tam, kde ji chceme mít nalepenou, přichytíme ji uprostřed lepící páskou. Lépe uvidíme, jak nálepka vypadá a nalepíme ji mnohem přesněji a jednodušeji.

4. Z PODKLADOVÉHO PAPÍRU ODLEPÍME PRVNÍ ČÁST NÁLEPKY

Jednu stranu nálepky opatrně odlepíme z podkladového papíru. Následně podkladový papír z odlepené nálepky uprostřed, u lepící pásky, odstřihneme.

Rada: VŽDY začínáme nálepky lepit v rohové časti.

5. PŘILEPÍME PRVNÍ POLOVINU NÁLEPKY ZA POSTEL

Tu část nálepky, ze které jsme odlepili a odstřihli fólii, postupně nalepíme na stěnu. Nálepku vyrovnáváme od středu směrem nahoru a dolů po cca 10 cm částech. Dbáme na to, abychom vytlačili ven všechny vzduchové bublinky.

6. PŘIPRAVÍME DRUHOU ČÁST NÁLEPKY

Přejdeme na druhou stranu nálepky. Z druhé části nálepky, ze zadní strany, opatrně, po třetinách, stahujeme podkladový papír. Nedoporučujeme podkladový papír stahovat najednou!

Pracujeme opatrně a dopřejeme si čas, aby se nám nálepka neslepila. Přeci jen je velká a lepí. Chceme mít nálepku přilepenou pěkně a úhledně, že?

7. POSTUPNĚ PŘILEPÍME DALŠÍ ČÁSTI NÁLEPKY ZA POSTEL

V praxi to vypadá tak, že odlepíme první třetinu nálepky z podkladového papíru a tu nálepku nalepíme na stěnu. Poté stáhneme druhou třetinu podkladového papíru, nalepíme druhou třetinu nálepky. Nakonec stáhneme zbylou část nálepky a nalepíme nálepku.

Lepíme opatrně, abychom vytlačili ven veškeré vzduchové bublinky. Na závěr nalepený obrázek přitlačíme rukou.

BONUS: NA ZÁVĚR NELEPENÝ OBRÁZEK PŘITLAČÍME RUKOU

Budeme velmi rádi, když se s námi podělíte o fotku nebo video vašeho lepícího dobrodružství na Instagramu nebo Facebooku.

P.S. nebojte se do procesu zapojit i malé pomocníky :)






Za foto děkujeme naší zákaznici Mii.

Článek pro vás napsala Lucka, grafiky nakreslila Valentínka