Dárek pro otce, dárek pro muže + poštovné ZDARMA


Letos tatínek určitě dárek dostane!

  • Víte, kdy se slaví Den otců? Tatínkové jsou stejně jako maminky hrdinové pro své děti a proto se jim každý rok třetí neděli v měsíci červen věnuje speciální den – Den otců.
  • Nádherný svátek, na který se často zapomíná, což je velká škoda. Překvapte svého tatínka, manžela a syna dárkem ke Dni otců. Připravili jsme pro vás pár tipů na osobní dárky pro otce.

Kolik dárků, kytic a čokolád si jako žena obdržela?

Ano ty, myslím tebe – slečna, žena, maminka, babička :-) Asi to ani nespočítáš, že? Já také ne, dostávám je pravidelně. Valentýn, MDŽ, Den matek, Vánoce, svátek, narozeniny.

Kolik dárků dostal tento rok on?

Ano ON. Přítel, manžel, táta, dědeček. Vánoce (zde se počítají i ponožky), svátek (pusa) či narozeniny. A co takhle přidat k oslavám i Den otců?

BLÍŽÍ SE DEN OTCŮ, POJĎTE HO OSLAVIT

Můj manžel se pravidelně pohoršuje, že když už je ta emancipace, proč se neslaví i Den otců? Vždyť je stejně rodič jako já. Den otců jen jednou zmíní ve zprávách a když je Den matek, slaví všichni. Mamkám se věnuje vystoupení ve školce, děti nám dávají přání. Popravdě, musela jsem přiznat, že má pravdu. Ne, že by očekával „metál“, jen se cítí ukřivděně. Je rovněž důležitý člen rodičovství a tak jeho svátek není méně významný.

PTALA JSEM SE ZNÁMÝCH – CO BYSTE KOUPILI MUŽI JAKO DÁREK NA DEN OTCŮ?

Mnozí netušili. A zamysleli jste se vůbec někdy, jaké možnosti pro dárky existují? :-)))

  • Dárky pro ženy: kytice, čokoláda, parfém, poukaz do wellness, večeře, něco osobního a romantického.
  • Dárky pro muže: květiny NE, dezert a wellness NE, večeře? Možná ano, vždyť láska jde přes žaludek. Tak snad…

TEDA, JAKÝ ORIGINÁLNÍ DÁREK DAROVAT NA DEN OTCŮ?

  • Vytvořili jsme pro vás Tabulku pro otce, ve které můžete změnit text, napsat vlastní vyznání lásky, podepsat se či nahrát společnou fotku. Jasně, není to cena roku, ale je to začátek.
  • Darujte osobní dárek, vyznání a poděkování otci za to, kým je, jaký je a co pro vás dělá. Poděkujte mu a vyznejte mu lásku jedinečným dárkem pro tatínka.

Čas strávený spolu – stačí to?

  • Občas nám někteří lidé hejtují osobní dárky s komentáři typu: „je potřeba takhle žít, ne o tom psát“ nebo „stačí se věnovat jeden druhému, netřeba kupovat dárky“… Ano, samozřejmě souhlasíme. Aaaaaaaaaaaaaaale – véééééélikééé ALE. Pokud by to opravdu stačilo, stačilo by to i nám ženám? Popravdě, možná nám to stačí… ale kterou z nás nepotěšily květiny, čokoláda nebo romantické vyznání lásky na kartičce?
  • Každopádně, chlapi nám to takhle nehejtují, ti by nejraději šli na pivo :-))) A pokud by chtěli, aby jim v roce přibyl nějaký svátek, který s nimi opravdu někdo oslaví, tak po Lige mistrů by to byl Den otců.

UVĚDOMILI JSTE SI NĚKDY, ŽE I DĚDEČEK JE TÁTA?

  • V INSPIO jsme mysleli i na starého otce a dědečka a proto máme v nabídce i Cedulky, které budou skvělým dárkem k svátku i pro dědečka.
  • Udělejme radost mužům našeho života během jejich dne a řekněme jim, jak jsou pro nás výjimeční.

Článek pro vás napsala Slávka


Sdílejte článek svým přátelům