Tapety a obrazy do dětského pokoje v černobílé barvě


První dekorací je tabulka o narození děťátka

Dibondová pevná deska, na kterou vám vytiskneme údaje děťátka při narození. Vybrat si můžete z různých motivů. Tabulka má standardně rozměr 40×30cm (jako dvoustrana časopisu). V tomhle článku se ale zaměříme právě na tento motiv ke kterému vytvoříme různé kombinace dekorací, aby vznikl ÚŽASNÝ dětský pokoj.

Nálepky kolem dveří nebo nábytku

K tabulce o narození jsme připravili sadu zvířátek, které můžete umístit nad postýlku, ke dveřím, nebo na nábytek. Dokonce si k těmto zvířátkům můžete vybrat ze čtyř barev doplňků, se kterými zvířátka dozdobíte.

Velká nálepka do dětského pokojíčku, nebo na dveře

Pokud chcete mít v pokoji jedno pořádně zvíře, dokonale se na to hodí tyto. Na výběr máte z osmi velkých zvířátek. Zvířátko můžete nalepit za postýlku, do dětského koutku, nebo dokonce na dveře skříně.

Flekatá zeď?

Nebojte se, snadno se to vysvětlí. K zvířátkům přece patří skvrny, které jsou ve čtyřech různých barvách. Stačí si vybrat tu vaši a pokoj nabere ten správný odstín.

Obrazy do dětského pokoje a tabulky v barvě.

I zde jsme mysleli na to, že si u nás rádi vybíráte. Kombinace obrazů je pouze na vás. Můžete si navolit barvu pozadí každého zvířátka. Také můžete v dětském pokoji kombinovat rozměry obrazů a libovolně je rozmístit.

Obraz s abecedou do dětského pokoje s černobílými zvířátky.

Tento obraz je zatím tečkou za naší kolekcí zvířátek. Funkční tabulka na stěnu, která dokonale ladí s celým pokojíčkem.

Článek pro vás napsala Slávka


Sdílejte článek svým přátelům