Tipy na vánoční dárky od INSPIO

Osobní dárek do 1200 Kč

Vyznání pro celou rodinu

  • Příběh vaší rodiny pověšený na zdi? Dokonalý dárek pro každého, kdo miluje smysluplné dekorace. Napište vlastní příběh rodiny a my vám to vytiskneme na obraz.
  • Darujte svým milovaným jedinečné vyznání. Text na cedulce můžete změnit i třeba nahrát vlastní fotografii.

Nezapomenutelné a luxusní obrazy na zeď

Dárky ze světa samolepek

  • Textilní samolepky INSPIO jsou skvělým dárkem pro dětičky. Vyzdobí zdi v dětských pokojích a vytvoří atmosféru pohádek. Do dětského pokojíčku můžete zakoupit i pohádkové obrazy vytištěné na dibondě.
  • Vinylová samolepka na zeď Strom s fotkami – je skvělým dárkem pro prázdnou stěnu v obýváku, ložnici či chodbě. Aplikace samolepky je praktická a snadná a výběr rodinných fotografií je jenom na vás.

Kreativní dárek do 2400 Kč

Pokud je váš rozpočet vyšší, můžete pro své blízké připravit další nezapomenutelné překvapení. Zde je pár tipů:

NOVINKA: Svět INSPIO koberců

  • Starší děti potěší naše koberce plné her, které jsou vytištěny na kvalitním a odolném korku nebo snadno udržovatelném a protiskluzovém vinylu. Na tyto koberce vám vytiskneme i jméno vašeho děťátka či dětí.
  • Pro menší členy rodiny jsme letos připravili zvířátkovské vinylové podložky na hraní, ke kterým vám přibalíme i podložku k jídlu ve stejném designu.

Textilní samolepky, které ozdobí celou zeď

  • Nálepky na zeď z kolekce FOREST – Lesní svět jsou ideální volbou, pokud potřebujete zútulnit větší plochu na stěnách. Jsou jinak velmi oblíbené nejen v dětských pokojích, ale také v ložnicích či v chodbách.
  • Velkoformátové textilní nálepky máme také v sekci Zástěna za postel. Ovšem lze je použít i za psací stůl či do dětského herního koutku. Věříme, že si vyberete.

Pro milovníky cvičení máme v nabídce NOVÉ podložky na cvičení, které jsou kromě kvality známy také tím, že vás provedou cvičením od začátku do konce.


Tématické dárky do 3600 Kč

Velké a jedinečné dárky jsme seřadili do tématických INSPIO kolekcí. Tyto kolekce jsou připravovány tak, aby nabídly nálepky na zeď, obrazy a koberce v jednom stylu. Podívejte se sami:

Sázka na jistotu

Chcete darovat nástěnnou INSPIO dekoraci jako dárek na svátek či Vánoce, ale netroufáte si vybrat za někoho jiného? Nabízíme vám možnost zakoupit DÁRKOVÉ POUKAZY v různých cenových hodnotách.


Celý náš INSPIO kolektív Vám moc děkuje za podporu v roce 2022. Přejeme Vám i Vaší rodině pohodové a láskyplné Vánoce a vše jen to nejlepší do roku 2023.


Tipy na dárečky pro vás napsala Lucka


Sdílejte článek svým přátelům