Jak zařídit malý dětský pokoj či pokoj pro sourozence?

Proměňte dětský pokoj na kouzelný les!

Představte si, že jste se ocitli spolu se svými dětmi uprostřed kouzelného lesa. Jste v lese, který se jmenuje Woodland. Kolem vás poskakují veselá lesní zvířátka, která si s vámi chtějí kamarádit a hrát. Ukazují vám, jak žijí v domcích na stromech i na loukách, skáčou, houpají se a smějí se. A vy najednou víte, že vaše děťátko si našlo nové kamarády a ochránce spánku. Tato zvířátka budou odteď bydlet ve vašich dětských pokojích.


Představujeme vám novou kolekci doplňků pro děti – Woodland – Příběhy z lesa. Kolekce dekorací do dětského pokoje je navržena v přírodních barvách, aby se vaše děťátko cítilo v dětském pokoji během dne vesele a hravě, a večer mohlo nerušeně usínat pod ochranou lesních zvířátek. Motivy jsou zvoleny tak, aby vás lesní design dekorací po krátké době neomrzel.


Jak zařídit malý dětský pokoj?

Malé dětské pokojíčky někdy představují velkou výzvu při zařizování, protože každý centimetr je třeba efektivně využít. Proto jsme se rozhodli do Woodland kolekce zařadit:

  • Samolepky na zeď, jejichž jednotlivé části se lepí samostatně. Nálepka není v jednom celku jako tapeta a proto v prostoru za nábytkem nezanikne. Tip: nalepte samolepku na dveře či nábytek.
  • U některých motivů lesních dekorací si dokonce můžete zvolit velikost, která vám bude více vyhovovat. :)

Zařizujete malý dětský pokoj? Vyzkoušejte dekorace z kolekce Woodland:


Jak zařídit dětský pokoj pro dvě děti?

Sdílený dětský pokoj pro sourozence je pro naše kulturní prostředí přirozenou součástí života. Ale někdy to může být tvrdší oříšek, zvláště pokud mají děti rozličný věk a zájmy. Jak vám může Woodland kolekce pomoci při zařizování pokoje pro více dětí?

  • Dětské Woodland dekorace jsou „namalovány“ v jemných a neutrálních barevných odstínech. Proto mohou být použity do dětského pokojíčku pro kluky, holčičího dětského pokoje, či do smíšeného pokoje pro kluka i dívku.
  • Právě tato univerzálnost je skvělá, protože vás nelimituje zájmy, věkem dětí a pokojíček bude růst spolu s nimi. Je ideální volbou i do pokoje pro novorozence, pro větší dětičky i předškoláky.

Zařizujete dětský pokoj pro sourozence? Doporučujeme vám tyto doplňky z kolekce Woodland:


5 důvodů, proč si vybrat Woodland od INSPIO

Pro malé milovníky zvířat jsme navrhli nejkrásnější dekorace do dětského pokojíčku s lesními motivy. A proč si vybrat právě Woodland kolekci?

  • Samolepky na zeď Woodland s pohádkovými ilustracemi vytvoří v dětském pokoji snovou nástěnnou malbu.
  • Kolekce je navrhována jednotně, aby vše, co v rámci Woodland zakoupíte, spolu v dětském pokojíčku ladilo.
  • Není třeba si najímat profesionála – vše si dokážete nainstalovat sami, krok za krokem.
  • Dekorace do dětského pokoje vyrábíme ve vlastní výrobě a na objednávku. Přesto zaručujeme rychlé dodání.
  • Za kvalitou si stojíme. Dětský pokojíček od INSPIO bude vaše děti těšit dlouhá léta.

Zapamatujte si: Woodland není ledajaký les. Je to kouzelný les a jen vaše děti vědí, kam je ve fantazii dokáže přenést. :)


Máte doma INSPIO nálepky na zeď? Pošlete nám fotografie na info@inspio.cz :)


Sdílejte článek svým přátelům