Dokonalá VÍLOVÁ dětská izba

Kolekcia INSPIO VÍLY

Vytvořili jsme pro vás jednotnou sadu dekorací, kterou ozdobíte celý pokoj. Mysleli jsme na všechno. Kuličky na stěnu, dětský metr, plakáty do obrazů, kartičky na focení, velké písmeno podle jména vašeho děťátka, vlajky a mnoho jiného … Dekorace jsou vytištěny na odolném plastu. Doma si je vystřihnete nůžkami a připevníte na zeď, zarámujete nebo zavěsíte. Časem je můžete přesunout, nebo použít znovu. Co vše v kolekci INSPIO VÍLY najdete, se podívejte níže.

JAK VZNIKLA

1. PRÁZDNY POKOJ

Takto to vypadá, když každá z nás začíná. Máme bílou stěnu, jednu postel a představu super přeplněného a dokonale sladěného pokoje. Žádná chybička, vše ladí. Jedna barva se bude pokojem dokonale prolínat a přitom to bude vypadat přímo luxusně. A samozřejmě to bude levné. Vůbec to není špatná představa, je rozumná a my jsme se rozhodli vám pomoci ji uskutečnit.

2. NÁVRH JE UŽ V POČÍTAČI

Chvíli jsme se s vílami zabavili. Člověk by si myslel, že udělat růžové víly je hračka. Ale kolik růžové, jakou růžovou a hlavně, pro jak velké dívky to už bude? Nakonec jsme se v kanceláři dohodli a výsledek naleznete níže.

3. POPRVÉ TLAČÍME

Tolik příprav, abychom došli až sem. Po tisku se ukáže, co se podařilo a co ne. Někde se trefí jiná barva, někde jiný rozměr a my to pak ještě upravíme a doladíme, aby to bylo tak, jak jsme chtěli. Tato část je vždy nejvíce napínavá. Tentokrát to ale dopadlo na jedničku. Tedy skoro. Zůstalo nám ještě místo, tak jsme ještě navrhli kartičky na focení. Na ty se podívejte níže.

4. KONTROLUJEME TISK, JEDEME STŘÍHAT A KOMPLETUJEME

Je pro nás vždy překvapením, když vidíme dekoraci živě. Představa je jasná, ale když je dekorace vyrobena, je to skvělé. Hlavně, když se nám líbí barvy. Tehdy se chlubíme, jak pěkně jsme to navrhli, jak pěkně se to celé podařilo. Ale nejvíce se těšíme na to, jak to ukážeme vám a co na to řeknete vy.

5. CO TAM VLASTNĚ VŠECHNO JE?

Detailní fotky a popis naleznete níže, ale ve zkratce sada dekorací obsahuje toto: 80 kusů kuliček, 2 plakáty s vílami 30×20cm, 3 plakáty s vílami 10×15cm, dětský metr pro děti do 150cm (cca 13 let), má připravené kroužky na fotky, velké písmeno dle vašeho výběru, 4 víly, které můžete dát na stěnu, nebo nábytek, okno, rám postele. Jedna je vysoká až 60cm. Pak tam najdete vlajky pro vytvoření girlandy, černé řasy pro parádnice, 5 hvězdiček, které můžete někde zavěsit, ať už do okna, nebo i na korunkové zrcadlo, jako my a nakonec sadu karet s různými texty pro focení, jako například: ,, Dnes mě oblékal tato ,,

6. PŘIDÁVAME DO POKOJE ZRCADLOVÉ KORUNKY

Kolekce INSPIO VÍLY toho obsahuje hodně, ale my máme v nabídce i nějaké specialitky a zde se nám je podařilo doladit. Zrcadlová korunka krásné doplnila místo u postele. Nejedna slečna se na sebe ráda dívá. Vždyť je na co. A hvězdičky z kolekce nám zrcadlo krásně ozdobili.

7. DOPLNILI JSME JMÉNO Z NÁLEPEK

Velké písmeno na stěně v pokoji stačí, ale klidně ho můžete doplnit i zbytkem jména. Máme v nabídce i nálepky a zde jsme krásně doplnili jméno SOFIA. Jednoduché písmo v černé barvě krásně doplnilo už tak krásnou stěnu.

8. MALÉ ZRCADLOVÉ KORUNKY

Mezi kuličkami jsme se rozhodli umístit i pár zrcadlových korunek. Pěkně oživili kuličky a na stěně krásně svítí. Když už je to s vílami, korunky tam určitě patří.

CO V NÍ NAJDETE?


80 kuliček

Sada kuliček v odstínech podle vybrané kolekce a s texturou. Víte je použít opakovaně. Jsou vyrobené ze speciálni textilní samolepící fólie.

Dva velké obrázky

S rozměrem 40×30cm. Vypadají luxusně.

Tři malé obrázky

S velikostí 10×15cm je vložíte do jakéhokoliv rámu. Tři milé víly doplní kouzlo v pokoji.

Dětský metr

Do metra si vložíte první fotku vašeho děťátka a pak další podle toho, jak bude růst. Dětí rostou opravdu rychle. Zavzpomínejte časem, jaké bylo malé a ,, poslušné ,, dítě.

Vlajky

Vlajková girlanda překrásné vyplní prostor. Kam ji přivážete? Na pěkné dírky vám stačí obyčejný děrovač. Už jen vybrat, v jaké barvě bude šňůrka.

Spinkajúce očká

Tuto dekoraci zná každá maminka, která má malou princeznu.

Víly na stěnu

Tři úžasné víly, které můžete připevnit na stěnu, nábytek, nebo zavěsit do prostoru. Mají křídla a my jsme je připevnili na postel. 3D dekorace, kterou víte přemístit.

Velké písmeno

Jméno každého dítěte je důležité. První písmeno z jména vám vyrobíme na míru. Nezapomeňte ho napsat do poznámky. Pokud zapomenete, my vám zavoláme a zeptáme se.

Hvězdičky

Pět malých hvězdiček doplní prázdné místo. To, kde se už nic nevejde, ale jaksi tam něco chybí. I na takové maličkosti třeba myslet. Nám tyto hvězdičky krásné oživili zrcadlovou korunku. Vám mohou například bílou záclonu nebo okno.

Kartičky na focení

  • ,,KDYŽ HLÍDA TATÍNEK,,
  • ,,JÁ JSEM TO NEBYL,,
  • ,,NEJHEZČÍ ÚSMĚV NA SVĚTĚ,, – a mnoho jiných. Focení může začít.

Velká víla

Tato se v pokoji neztratí, oživí každou stěnu a sama bude výjimečná. Je vysoká 60cm.

Oboustranní lepíci pásku

S dekorací vám zašleme oboustrannou lepící pásku, se kterou si dekorace připevníte přesně tam, kam chcete.

Článek pro vás napsala Slávka


Sdílejte článek svým přátelům