Dřevěný domeček se jménem dítěte


SPLNĚNÝ SEN

Také jste jako malé holčičky snili o vlastním domku? Nebo alespoň o takovém tom malém dřevěném, ve kterém budete moci rozmístit nábytek jak chcete, ve kterém se budete moci zahrát s panenkami na rodinu. Určíte v kterém pokoji bude kuchyň a v kterém ložnice. Bude záležet jen na Vás, kde dáte lampu a kdy se půjde spát.

NADČASOVOST A JEDINEČNOST

Dřevěné hračky jsou nadčasové. Pokud jsou to kvalitní dřevěné hračky, které jsou nejen hezké, ale podporují také rozvoj dítěte, dovolí mu splnit si, alespoň z části jeho sny. Je to jedna z nejlepších investic do hraček. Dřevěný domeček od Little Dutch v kombinaci s nálepkami od INSPIO je jednou takovou investicí. Investicí do rozvoje dítěte a do společných chvil.

VÍCE NEŽ HRAČKA

Máte možnost spolu s dítětem dozdobit Váš domeček tak, jak si to budete přát. Nálepky Vám umožní vytapetovat pokojíček, dekorovat stěny nálepkami zvířátek a to vše tak, jak se Vám bude líbit. Nechte dětem prostor na to, aby mohli realizovat své představy a rozvíjet své motorické schopnosti. Příjemné pastelové barvy nábytku ladí s barvami domku a tvoří tak hotovou sadu na hraní.

KRÁSNÉ A PROMYŠLENÉ DETAILY

Pokud jste si mysleli, že je to jen jeden z dalších dřevěných domků, jste na omylu. Tenhle domeček Vám nabízí možnosti, které jsou zpočátku skryty malým zvědavým očím. Po složení střechy vznikne zahrada, i podklad pro společenskou hru. Malé doplňky na domku jsou plně funkční, dveře a okenice jsou přizpůsobeny malým dětským prstům. Prostřednictvím výřezů si dítě umí pohodlně otevřít všechny tyto doplňky. Květináče s květinkami lze rozmisťovat podle vlastních představ. Pokoje můžete dekorovat tak, jak si to představujete. K dispozici je sada nálepek, která obsahuje tapetu, obrázky zvířátek, dekorační nálepky ve tvaru duhy na exteriér domku a mnoho jiných malých, milých samolepicích dekorací z textilní fólie.

OSOBNÍ DÁREK DÍKY JMÉNU DÍTĚTE

Domeček můžete dekorovat nálepkou se jménem dítěte, kterému ho darujete. Tímto způsobem zaručíte, že dárek bude skutečně osobní a jedinečný.

STAŇTE SE SOUČÁSTÍ SNA

Umožněte svému dítěti splnit si, i prostřednictvím tohoto daru, jeho malý sen. Věnujte mu víc, než jen hračku. Věnujte mu, spolu s tímto darem, i pocit, že je výjimečné. Pokud s ním strávíte čas při jeho složení, dekorování, věnujete mu to, co jinou hračkou jen tak nedocílíte. Věnujete mu totiž pocit jedinečnosti a také to nejvzácnější, Váš zájem a čas.

Článek pro vás napsala Majka


Sdílejte článek svým přátelům