INSPIO příběh: od papírových šablon až po úspěšnou značku s dekoracemi



DEKORACE PRO VÁS VYRÁBÍME UŽ VÍC NEŽ 15 LET

Příběh naší rodinné firmy začal v roce 2005, kdy jsme začali vyrábět první šablony na dekorování zdí. Vyráběli jsme pod původním názvem ARTšablóny a v roce 2018 jsme prošli rebrandingem. Změnili jsme se na INSPIO, jak nás znáte dnes. K šablonám časem přibyly velmi oblíbené samolepky na zeď, tabulky, obrazy a další dekorace. Kvalitní výroba je pro nás na prvním místě. Naše služby neustále zlepšujeme, abychom vám dekorace dokázali doručit v co nejvyšší kvalitě a co nejrychleji.

JEDINEČNÉ TABULKY INSPIO

Vymysleli jsme pro vás originální tabulky, které si můžete přímo na našem webu sami navrhnout. Tiskneme je ekologickými barvami na pevný materiál Dibond. Proto jsou naše tabulky tak osobní. Baví nás zprostředkovávat vaše myšlenky a slova, která chcete věnovat blízkým. Jsme vděční, že toho můžeme být součástí.

DENNĚ ​​ODESÍLÁME STOVKY BALÍKŮ

Víme, že se na objednaný balíček už nemůžete dočkat, a proto pracujeme na automatizaci procesů a výroby, abychom vám dokázali doručovat objednávky co nejrychleji. Investujeme do kvalitních strojů a materiálů, vylepšujeme výrobní procesy a taky se snažíme o spolehlivý zákaznický servis. Na tom všem jsme v roce 2020 pracovali.

JSME UŽ V 26 ZEMÍCH

  • V roce 2018 jsme začali expandovat do zahraničí. První zemí bylo Maďarsko.
  • V roce 2019 přibyla Česká republika a Německo.
  • V roce 2020 to bylo Rumunsko a Rakousko.
  • Začátkem roku 2021 jsme expandovali do dalších pěti zemí, a to do Itálie, Španělska, Francie, Belgie a Holandska. Aktuálně nabízíme své výrobky v 26 zemích.
  • V roce 2023 jsme ukončili expanzi do 26 zemí Evropy a prošli redesignem, o kterém si můžete přečíst.

INSPIO V MÉDIÍCH

Byznys s dekoracemi po celé Evropě
S byznysem začala během mateřské
Dnes si její dekorace kupují mámy po celé Evropě

Reportáž TA3