Svět na tvůj obraz - INSPIO Les

Kolekce INSPIO LES

Vytvořili jsme pro vás jednotnou sadu dekorací, kterou ozdobíte celý pokoj. Mysleli jsme na všechno. Kuličky na stěnu, dětský metr, plakáty do obrazů, kartičky na focení, velké písmeno podle jména vašeho děťátka, vlajky a mnoho jiného … Dekorace jsou vytištěny na odolném plastu a textilní samolepíci fólii. Doma si je rozdělíte a připevníte na zeď, zarámujete nebo zavěsíte. Časem je můžete přesunout, nebo použít znovu. Co vše v kolekci INSPIO najdete? Podívejte se níže.

JAK KOLEKCE VZNIKLA

1. Z PAPÍRU NA SKOK DO POČÍTAČE

Nakreslili jsme na papír, co všechno bychom v pokoji chtěli mít a rozvrhli to. Vznikl krásný koncept dekorací. Ale jak je spojit? Nemůže být přece všechno v tyrkysové. Chtěli jsme neutrální dekoraci, vhodnou pro chlapce i dívky. Zvířátka z lesa byly tou správnou volbou. Ale kde je vzít?

2. JAK TO CELÉ sladit?

Nesměli být příliš dětské ani reálné. Musí se líbit malým a pro větších nesmí být dětské. A co tak reálné a malované? Naštěstí máme v našem týmu i Ľubku, která to sice úspěšně tají, ale umí krásně malovat. A tady ji máte. V plném nasazení.

3. MALOVANÁ ZVÍŘÁTKA DOPLŇUJÍ KONCEPT

Zde se již čaruje. Malby jsme naskenovali a přidali do grafiky, připravené k tisku. Přidali pozadí, doplnili k zelené hnědou, stromy a pár jiných dobrých nápadů. Na metr jsme přidali možnost vložit fotku dítěte, do některých kuliček jsme přidali koruny stromů. Jinde jsme zas upravili pozadí do více barev a vlajky oživili zvířátky. Vše k sobě musí pasovat.

4. POPRVÉ tiskneme

Tolik příprav, abychom došli až sem. Po tisku se ukáže, co se podařilo a co ne. Někde se trefí jiná barva, někde jiný rozměr a my to pak ještě upravíme a doladíme, aby to bylo tak, jak jsme chtěli. Tato část je vždy nejvíce napínavá. Tentokrát to ale dopadlo na jedničku. Tedy skoro. Zůstalo nám ještě místo, tak jsme ještě navrhli kartičky na focení. Na ty se podívejte níže.

5. KONTROLUJEME TISK, JEDEME STŘÍHAT A KOMPLETUJEME

Je pro nás vždy překvapením, když vidíme dekoraci živě. Představa je jasná, ale když je dekorace vyrobena, je to skvělé. Hlavně, když se nám líbí barvy. Tehdy se chlubíme, jak pěkně jsme to navrhli, jak pěkně se to celé podařilo. Ale nejvíce se těšíme na to, jak to ukážeme vám a co na to řeknete vy.

6. CO TAM VLASTNĚ VŠECHNO JE?

Detailní fotky a popis naleznete níže, ale ve zkratce sada dekorací obsahuje toto: 80 kusů kuliček v odstínech tyrkysové barvy, 2 plakáty se zvířátky 30×20cm, 3 plakáty se zvířátky 10×15cm, dětský metr pro děti do 150cm (cca 13 let), má připravené kroužky na fotky, velké písmeno dle vašeho výběru, 5 zvířátek, které můžete dát na stěnu, nebo nábytek, okno, rám postele. Pak tam najdete vlajky pro vytvoření girlandy, 4 ks ptáčků na stěnu, škrabošku lišky na karneval, nebo jen tak, herní podložku pro člověče nezlob se, abyste v nové pokoji jako rodinka i zahráli a nakonec sadu velkých karet s různými texty pro focení , jako například: ,, Dnes mě oblékal tato … ,,

7. PŘIJELA KONTROLA Z NEJVYŠŠÍCH MÍST

Máme u nás tři dětičky, které s mamkou chodí do práce. Naše produkty tedy procházejí tou nejpřísnější a nekompromisní kontrolou. Žádná slušnost, žádná přetvářka a žádné šetření. Vidí, okamžitě vyjádří svůj názor, chytí, skrčí, hodí, nebo se rovnou zakousnou. Tentokrát jsme obstáli.

8. PŘIPRAVENÉ NA FOCENÍ

Tady by to už mělo být jednodušší, kéžby. My už víme, jak to krásně vypadá, jak to k sobě hezky ladí a nyní přichází ta nejtěžší část. Ukázat to přes fotky vám. Našim zákazníkům. Ale my to zvládneme. Tato dekorace do dětského pokoje vás velmi mile překvapí a my se už nyní těšíme na to, jak se bude líbit i vám.

CO V NÍ NAJDETE?


80 kuliček

Sada kuliček v odstínech podle vybrané kolekce a s texturou. Víte je použít opakovaně.

Dva velké obrázky

S rozměrem 40×30cm. Vypadají luxusně.

Tři malé obrázky

S velikostí 10×15cm je vložíte do jakéhokoliv rámu. Tři milé zvířátka doplní les v pokoji.

Dětský metr

Do metra si vložíte první fotku vašeho děťátka a pak další podle toho, jak bude růst. Dětí rostou opravdu rychle. Zavzpomínejte časem, jaké bylo malé a ,, poslušné ,, dítě.

Vlajky

Vlajková girlanda překrásně vyplní prostor. Kam ji přivážete? Na pěkné dírky vám stačí obyčejný děrovač. Už jen vybrat, v jaké barvě bude šňůrka.

Hernú podložku

Tuto hru zná každý, je pro malé i velké a my jsme ji museli do sady přidat. Figurky a kostka nejsou součástí balení.

Zvířátka na stěnu

Pět zvířátek, které můžete připevnit na stěnu, nábytek.

Velké písmeno

Jméno každého dítěte je důležité. První písmeno z jména vám vyrobíme na míru. Nezapomeňte ho napsat do poznámky. Pokud zapomenete, my vám zavoláme a zeptáme se.

Ptáčky

Čtyři malinké ptáčky krásné doplní prázdné místo, kde se už nic jiného nevejde, nebo tam prostě něco chybí. I na takové maličkosti třeba myslet.

Kartičky na focení

  • „KDYŽ HLÍDA TATÍNEK“
  • „JÁ JSEM TO NEBYL“
  • „NEJHEZČÍ ÚSMĚV NA SVĚTĚ“ – a mnoho jiných. Focení může začít.

Škrabošku

Každý se hrál jako malý na zvířátka. Maska lišky se určitě neztratí.

Článek pro vás napsala Slávka


Sdílejte článek svým přátelům