Dominika Hostinská a její rodina

Kdo je Dominika Hostinská?

Dominika je fitness trenérkou, certifikovanou výživovou poradkyní a věnuje se online koučinku v oblasti zdraví. O svůj příběh s narozením synka Jakuba se podělila v projektu GENTLE BUT STRONG. Spolu s rodinou a pejskem žije nedaleko Plzně, kam se přestěhovali, aby si společně užívali klidu a přírody. Ve volném čase chodí rádi chodí na procházky, se synem Kubíkem navštěvují dětské herny a hřiště nebo se vydávají na výlety. Nástěnné dekorace si poprvé vybrala před 2 lety a od té doby se INSPIO vícekrát stalo součástí jejich domova.



JAK DOMI SPOZNALA INSPIO?

INSPIO jsem poznala, když jsem hledala nějaké „nontoxické“ samolepky na zeď do pokojíčku pro Kubíčka. Nakonec jsme nástěnnými dekoracemi a obrazy zařídili nejen pokojíček, ale také prostor pro hraní v obýváku. Pomohli jste nám zútulnit náš domov a dodat mu to pravé kouzlo.

Které produkty zdobí její domov?

Ještě během těhotenství jsme si vybrali samolepky na zeď Magický svět, ale také Fotoobrazy a obrazy na zeď Kouzelný měsíček a Čarokrásný let. Dekorace jsou dokonalé. Nadchli mě jednak svým designem, ale také způsobem zpracování. Proto k nim nedávno přibyl korkový koberec se srnky a dětskými hrami. Velice se z nich těšíme.


Zaujala Vás Dominika a její rodinka? Sledujte je na sociálních sítích: Instagram nebo YouTube.



Sdílejte článek svým přátelům