Dětský pokoj pro miminko s lesními zvířátky


DEKORAČNÍ TIPY, KTERÉ VYMÝŠLÍME I ZKOUŠÍME

Malé Melince a Timovi jsme našimi samolepkami vytvořili krásný dětský pokoj. Podívejte se, jak se nám to povedlo. Zkombinovali jsme několik různých dekorací INSPIO a výsledek je prostě kouzelný!

PRVNÍ DEKORACÍ JE TABULKA O NAROZENÍ DÍTĚTE

Pevná dibondová tabulka, na kterou vám vytiskneme údaje o narození vašeho děťátka. Na výběr máte z různých atraktivních motivů. Tabulka má standardně rozměr 40×30 cm (jako dvoustrana časopisu). Dnes se ale zaměříme na tento motiv, k němu vytvoříme různé kombinace dekorací a vznikne DOKONALÝ dětský pokoj.

SAMOLEPKY NAD POSTÝLKU 120 CM

Děťátko stráví v postýlce spoustu času, tak mu dopřejte krásný výhled. Ozdobte mu zeď a pěkně ji oživte. Ať už preferujete jednoduchost nebo barevnost, tahle zvířátka vyhrávají na všech frontách. Roztomilé nálepky nad celou postýlkou zútulní celý pokoj. A máme je i v šedočerné variantě.

SRNKA NEBO KOLOUŠEK A KLIKATÉ SAMOLEPKY NA ZEĎ

Téměř metr vysoký srnec se skvěle hodí na každou úzkou zeď. Děti i rodiče tahle hrdá a majestátní zvířata zbožňují. Takový koloušek dokáže svou roztomilostí trumfnout i sovy. Přidáváme k němu klikaté nálepky, které najdete v naší nabídce i samostatně. Na videu se můžete podívat, jak vypadají na zdi a jak jsme z nich stříháním vytvořili dva rozdílné styly.

TABULKY NEBO OBRAZY SE ZVÍŘÁTKY NA ZEĎ

Připravili jsme pro vás několik nástěnných obrazů a tabulek do dětského pokoje s motivem zvířátek, ať máte z čeho vybírat. Skvěle se s nálepkami doplňují a můžete je kdykoli přemístit. Na výběr máte mezi dibondovou tabulkou a obrazem, a dokonce je můžete na stěnu přichytit magnetem. Výběr necháme na vás.

VYSOKÝ STROM SE SOVIČKAMI

Tenhle úžasný strom můžete nalepit už od země nebo od určité výšky. Můžete pod něj nalepit listy, které z dálky vytvoří 3D efekt. Kromě listů jsme ke stromu přidali dvě sovičky, které můžete dát, kam si vyberete, a klikaté samolepky. My si je rozstříhali po jedné vlnce a rozmístili je jako vlaštovky. Jsou celkem nenápadné a pěkně vyplní prázdný prostor. Stěna bude hned působit teplejším a útulnějším dojmem.

TEČKY V ZEMITÝCH BARVÁCH, TEXTILNÍ NÁLEPKY

Vyberte si z pěti barevných variant. Tečky mají 4,5cm průměr a v jednom balení je 84 kusů. Pokud nevíte, jestli vám to bude stačit, přečtěte si článek o tom, kolik teček budete na zeď potřebovat.

HNĚDÉ DEKORACE DOPLNÍME TYRKYSOVÝMI NEBO OHNIVĚ ČERVENÝMI TÓNY

Chcete do pokoje vnést jasnější barvy? Nebojte se naše dekorace kombinovat. K této hnědé lesní kolekci jsme doladili tabulky a obrazy v tyrkysových odstínech a pro holčičky máme roztomilá zvířátka v ohnivě červených barvách. Chcete ještě další nálepky? Tady je rozkošné hnědé medvídě nebo lesní zvířátka pro holčičky. A to je od nás prozatím vše. :-)

Článek pro vás napsala Slávka


Sdílejte článek svým přátelům