NOVINKA: kolekce Forest - Lesní svět a kouzelná příroda

Kouzelný lesní svět u vás doma

Věděli jste, že nejen pobyt v přírodě, ale samotné sledování přírody na malbách a videích má pozitivní vliv na naše pocity, myšlenky a tělo? Proto jsme se rozhodli přenést atmosféru pohody a relaxu k vám domů.
Představte si, že máte přímo u sebe doma na stěně krásný les, k tomu rozkošné lesní zvířátka, které vypadají jako ručně malované …


Akvarelové nálepky od INSPIO

Kolekci Forest – Lesní svět tvoří nálepky, jejichž předlohy byly ručně malované a následně přeneseny do digitální podoby. Akvarelová malba v kombinaci s naší textilní fólií působí na stěně jako skutečné umělecké dílo. Ach, a ten hřejivý pocit při dotyku …

Kolekce Forest – Lesní svět je vytvořena s citem a promyšlená do posledního detailu, aby vynikla a vytvořila krásno.

Nálepka, která se hodí do každého pokoje

Nálepky z kolekce Forest – Lesní svět jsou vhodné do každého pokoje. Hravé zajíčci se srnky v lese doporučujeme umístit zejména do dětského pokojíčku. Přeneste magický les do pokoje vašeho děťátka a nechte dětskou fantazii volně se toulat. Les za svitu měsíce nebo Břízy s ptáčky vyniknou i v jiných pokojích – v ložnici či obývacím pokoji.

Oživte stěnu v 3 jednoduchých krocích

Připravte si roli nálepek. Jednotlivé části se lepí samostatně proto si promyslete, kam a jak chcete nálepku umístit.

Postupně nalepte nálepku tak, aby dokonale vyhovovala vaší stěně. Spletli jste se a chcete nálepku přesunout jinam? Nevadí – INSPIO nálepky jsou prelepiteľné.

Pochlubte se se svým nově vytvořeným lesem. Pošlete nám fotku vašeho díla – rádi inspirujeme sebe, i ostatních.


Máte doma INSPIO nálepky na stěnu? Pošlete nám fotografie na info@inspio.cz :)


Sdílejte článek svým přátelům