Labutí kolekce, dekorace pro princezny

Labutí kolekce

Vytvořili jsme pro vás unikátní zlatou labutí kolekci pro malé princezny. Zkombinovali jsme labutě, korunky a růžičky. Tato pudrově-růžovo-zlatá kolekce plná labutí sladí celý pokoj. Co všechno v ní najdete najdete níže.

CO V NÍ NAJDETE


Tabulka pro dítě

Tabulka z luxusního a pevného Dibond o rozměru 30×40cm, do tabulky vám doplníme jméno a datum narození dítěte.

Tabulka s růžičkami

Pohádkové ,,Once Upon a Time,, s růžovými růžičkami na tabulce o rozměru 30×40cm. Kolekci můžete doplnit o textovou nálepku ,,Za sedmero horami,,

Labutí zrcadlo

Nádherná a velká zrcadlová labuť s růžovými linkami navržená a vyrobená u nás. K ní jsme vyrobili ještě tři malé labutě.

Tabule pro popis křídou

Pro děti je důležité mít krásný, ale i zábavný pokoj. Nechte je kreslit.

Královské zrcadlové korunky

Pět zrcadlových korunek můžete připevnit na stěnu nebo na nábytek. Překrásně se rozsvítí. Odráží se v nich totiž světlo.

Spinkající vočička a šíp

Černé mihalničky nalepíte na stěnu k posteli, nebo mezi tečky. My jsme je ještě doplnili šípem s nápisem ,,LOVE,,. Krásné nálepky v černé barvě.

Nálepky růžiček

Pudrové nálepky růží ve více rozměrech rozmístěte po pokoji. Do labutí kolekce jsme dali růže do rohu, tři shluky růží jen tak na stěnu a tři růže mezi pudrové, růžové a hnědé tečky.

Zlaté a pudrové tečky a girlandy

Tečky jsou ve více barvách a některé mají na sobě popis ,,Milujeme Tě,,. Zlaté, pudrově růžové, tmavě růžové, hnědé a krémové se dokonale sladí s girlandami. Na tu větší vám napíšeme první písmeno podle jména dítěte.

Článek pro vás napsala Slávka


Sdílejte článek svým přátelům