Dárek pro mámu

PŘEKVAP MAMINKU JEDINEČNÝM DÁRKEM

  • Přijde tvoje maminka na pomoc vždy, když ji zavoláš?
  • Rozesměje tě pokaždé, když to potřebuješ?
  • Napeče vždy ten nejlepší koláč?

Pokud byla tvoje odpověď alespoň jednou ANO, pak…

Daruj mamince k svátku osobní dárek a vyznej jí lásku těmi pravými slovy. Najdi svou inspiraci v našem výběru dárků pro mámu.

NA SVĚTĚ NEEXISTUJÍ DVĚ STEJNÉ MÁMY

A ani cedulky. Proč? INSPIO cedulky pro mámu jsou dekorací do domácnosti s unikátním věnováním, které můžete napsat podle sebe. Přímo v aplikaci si můžete upravit podpis, přepsat text, změnit pozadí, vyměnit obrázky či nahrát vlastní fotku. Vytvoříte tak dárek dle vlastních představ. Nebo si můžete vybrat ze široké nabídky hotových cedulek pro mámu a jen změnit podpis.

Každá cedulka, kterou navrhnete, je jedinečná. Stejně jako naše mámy. A pokud chcete vědět, jak vznikají tabulky, podívejte se sem.

FOTOOBRAZ JAKO VZPOMÍNKA NA HEZKÉ CHVÍLE

Připravte pro svoji mámu překvapení v podobě jedinečného velkoformátového fotoobrazu v rámu z vlastní rodinné fotky. Vyberte fotografii, která pro Vaši rodinu představuje hezkou vzpomínku a ke které se rádi vracíte. Garantujeme, že pohled na fotoobraz vždy vrátí čas na dané místo a chvíli.

OSLAVUJTE V KRUHU RODINY

Vždy a včas. Zastáváte názor, že méně je někdy víc? Tak vyzkoušejte jako dárek INSPIO rodinný kalendář. Poznačte si jako rodina do kalendáře data svátků vašich blízkých. Tak si připomenete, kdy se opět všichni setkáte u jednoho stolu.

Je to dárek vhodný k Vánocům, ke Dni matek nebo jen tak – pro radost.

VYBERTE VZÁCNÉ VZMÍNKY ZE ZÁSUVKY

Má Vaše maminka ráda rodinné fotografie, které si pravidelně prohlíží? Společně vyberte ty nejkrásnější vzpomínky zachycené v obraze a zavěste je na INSPIO rodinný strom s fotkami. Je to opravdu ten nejrodinnější dárek v naší nabídce.

Tato samolepka na zeď má možnost výběru vlastní barvy. A jak se aplikuje? Během 15 minut ji jednoduše nalepíte na zeď. Doplňte fotkami a jedinečná a osobní dekorace je na světě.

ZKUSTE KVĚTY, CO NIKDY NEODKVITNOU

Pokud Vaše máma miluje květiny, darujte jí kytici rozkvetlých květin přímo na tabulce i s láskyplným odkazem. Cedulka je dárek, který si může zavěsit na zeď nebo uložit do poličky. Vždy, když se na něj podívá, vykouzlí ji úsměv na tváři. A možná přihodí i slzičku radosti.

Rada: Pokud byste chtěli změnit oslovení, stačí nám to napsat do poznámky.

MÁMA JE TO NEJDŮLEŽITĚJŠÍ V NAŠEM ŽIVOTĚ

Tak jí to řekněme a pravidelně připomínejme. Ať už s INSPIO dekorací, živou kyticí květin nebo čokoládou. Ať v každodennosti najde připomínku toho, že její láska je opětována a chvíle s ní nezapomenutelné.

A CO DÁREK PRO TATÍNKA KE DNI OTCŮ?

Otcové jsou také důležitou součástí našich životů. Bez nich bychom zde nebyli. Proto jsme se rozhodli vytvořit sadu tabulek pro muže, pro otce, pro dědečky ke Dni otců, který bude 19. června 2022 nebo k jiným příležitostem či svátkům. Abychom jim rovněž připomínali, že jsou milováni, jedineční a důležití.

Těšíme se na váš výběr a děkujeme za rodinné příběhy, o které se s námi dělíte.

Článek pro vás napsala Slávka


Sdílejte článek svým přátelům