Výhody korku

KOREK A JEHO VLASTNOSTI

Korkové hrací podložky pro děti od INSPIO jsou přírodní a ekologické a vyrábíme je ručně na Slovensku. Tyhle dětské koberce jsou estetickým a funkčním doplňkem do každého dětského pokojíčku, který skvěle zútulní. Korkové koberce výborně pohlcují hluky a v případě pádu i otřesy. Nevytváří vhodné podmínky pro roztoče a nepohlcují prach, takže jsou vhodné pro alergiky. Korek je přírodní materiál, který brání vzniku plísní a šíření baterií.

Korková hrací podložka je hřejivá a příjemná na dotek. Děti při hraní stráví spoustu času na podlaze, a tak jsme jim chtěli vytvořit naprosto bezpečný a kvalitní povrch, na kterém si můžou hrát. Horní strana hrací podložky je vyrobená ze strukturované korkové textilie a spodní strana je vyrobená z recyklovaného gumového korku. Obě strany jsou protiskluzové, což malé děti určitě ocení. Korek má tepelně izolační vlastnosti a je vhodný i do dětského pokojíčku s podlahovým vytápěním.

Udržování hrací podložky je velmi snadné – můžete ji vysát nebo vyčistit vodou. Navíc je lehká, takže ji můžete kdykoli snadno přesunout.


JAKÁ VELIKOST PODLOŽKY JE PRO MĚ VHODNÁ?

1. PŘEDLOŽKA K POSTELI

Koberec s asymetrickým tvarem je ideální, když chcete zaplnit prostor u postele. Jedna strana koberce je rovná, abyste ji mohli přisunout přímo k posteli. Koberec má místo pro bačkory, kam si je může vaše dítě před spaním odložit. Tuhle hrací podložku využijete i při hraní her během dne. Zdobí ji barevné ilustrace, silnice, koleje, roční období, podklad pro Člověče, nezlob se a čísla od jedné do desíti.

2. OBDÉLNÍKOVÝ KOBEREC

Obdélníková hrací podložka se jménem dítěte je vhodná i do menších prostorů. Má rozměr 129 × 58 cm a můžete ji umístit k posteli, na místo pro hraní nebo kamkoli, kde potřebujete zaplnit prostor. Tahle podložka s barevným a jedinečným designem zútulní každý dětský pokojíček.

3. ČTVERCOVÝ KOBEREC

Pokud hledáte koberec nebo hrací podložku, která zaplní prázdný prostor a zútulní větší dětský pokoj, pak je tahle čtvercová hrací podložka s rozměry 129 × 129 cm přesně pro vás. Jedná se o jedinečný doplněk, do kterého se zamilujete vy i vaše děti. Spletité silnice, cesty a koleje dají dětské představivosti prostor se rozvíjet. S několika málo auty, zvířátky a postavičkami se vaše dítě ocitne v kouzelném světě fantazie.

4. KULATÝ KOBEREC

Kulatou hrací podložku o průměru 129 cm můžete umístit kamkoli, její tvar se hodí úplně všude. Na podložce najdete silnice, koleje, písmena abecedy nebo taky podklad pro Člověče, nezlob se. Korková hrací podložka je inovativním a moderním doplňkem do každého dětského pokojíčku.

ZOBRAZIT VŠECHNY KORKOVÉ HRACÍ PODLOŽKY


Sdílejte článek svým přátelům