Sledování objednávky


JAK TO FUNGUJE?

Online nákupy se pořád zlepšují. INSPIO vás doprovází celou objednávkou a informuje vás o jejím aktuálním stavu. Vždycky víte, jestli jsme už objednávku zpracovali a jestli na cestě k vám. Všechno se dozvíte na našem webu – stačí kliknout na odkaz v e-mailu, který posíláme hned po vytvoření objednávky.



1. Objednávka byla vytvořena

E-mailem vám přijde potvrzení objednávky s veškerými informacemi a odkazem ke sledování objednávky. Zároveň vám do 15 vteřin od vytvoření objednávky pošleme potvrzující SMS zprávu. V případě, že jste se rozhodli zaplatit kartou online a platba se nezdařila, přijde vám do 7 minut další SMS zpráva s odkazem k zopakování platby.

2. Objednávku vyrábíme pro vás

Tabulky vyrábíme a odesíláme už další pracovní den po vytvoření objednávky. Samolepky taky tiskneme hned další den po vytvoření objednávky, ale ty hned odeslat nemůžeme (další informace o samolepkách). Samolepky pak vyřezáváme a odesíláme třetí nebo čtvrtý den.

3. Vaši objednávku jsme zabalili

Všechno je vyrobené a bezpečně zabalené. E-mailem vám od nás přijde informace, že jsme vaši objednávku připravili pro dopravce.

4. OBJEDNÁVKA OPUSTILA INSPIO

Dopravce si vyzvedl vaši zásilku. Pošleme vám číslo balíku, které uvidíte i v podrobnostech o objednávce (odkaz na tyto podrobnosti najdete v každém našem e-mailu) a které můžete použít ke sledování balíku v systému dopravce.

5. OBJEDNÁVKA DORAZILA NA MÍSTNÍ DEPO

Balík je už skoro u vás! Vaše objednávka dorazila na místní depo a v nejbližší době se bude doručovat (obvykle následující pracovní den).

6. OBJEDNÁVKA SE DORUČUJE

Za chvíli ji máte za dveřmi!Váš balík převzal kurýr a bude ho dnes doručovat.

7. OBJEDNÁVKA BYLA DORUČENA

Hurá, vaši objednávku jsme úspěšně doručili! :-) Fakturu najdete v podrobnostech o objednávce.


Proč čekat? Začněte nakupovat ještě dnes!


Osobní romantický dárek
Dětské textilní samolepky, které se dají přelepit
Rodinné kalendáře k narozeninám a oslavám