Dárek pro paní učitelku

Loučíte se s paní učitelkou?

Umíte si ještě v mysli vybavit vaši školku? Hračky, s nimiž jste se rádi hráli, držení se za ruce na procházce, cestu chodbou do jídelny nebo lehátka na kterých jste spinkali?
A co paní učitelka, jaká zůstala ve vašich vzpomínkách? Čas tak letí! Najednou jsou to vaše děti, kdo se právě loučí se školkou.
Vy víte, že všechny jejich vzpomínky na školku budou radostné, neboť měli tu nejlepší paní učitelkou jakou si dítě může přát.
Pokud hledáte dárek pro paní učitelku darujte jí vroucné poděkování od dětí na tabulce, kterou si může pověsit na zeď.
Osobní dárek, ve kterém jí kousek srdce vrátíte zpátky.

Učila vaše dítě několik let

Stejně jako paní učitelka ve školce je důležitá i paní učitelka prvňáčků. Formuje vztah dětí ke škole a k učení.
Paní učitelka může být laskavá i přísná, pozorná, ale taky vtipná. A i když učí dlouhá léta, nesmí sklouznout do rutiny, nesmí ji její práce nudit, aby nenudila děti.
Měli vaše děti štěstí na přesně takovou tvůrčí a vždy usměvavou paní učitelku?
Objevila jejich talent a podpořila jejich rozvíjení. Také je motivovala a vedla k plnění jejich snů. Objala je vždycky když to potřebovali, ale také pohrozila prstem když zlobili.
Taková paní učitelka si zaslouží dárek, který bude hodně osobní. Který jí řekne, jak si ji za to vše vážíte.

Učitel tráví s dětmi třetinu jejich času každý den

Děti tráví ve škole hodně času. Pokud je učitel zanícen a dělá svou práci jak nejlépe umí, odzrcadlí se to taky na jeho práci s dětmi. Práce učitele je hodně náročná a vyžaduje si velkou dávku trpělivosti. Musí si také dávat pozor, aby dlouhodobým zaměstnáním ve školství neztratil svou jiskru, humor a zanícení.
Stále hledá nové podněty nejen pro děti, ale i pro sebe. Vzdělává se v nových způsobech učení a nebrání se novým přístupům.
Pokud se zajímá také o povahu dětí, dokáže je vést individuálně podle jejich potřeb.
Dennodenně má děti před sebou a vidí co je baví. Může je pochválit a motivovat k dalším aktivitám.
Práce učitele je opravdu velmi náročné povolání. Proto si takoví učitel zaslouží jedničku s hvězdičkou.

Dárek pro paní učitelku, který si může pověsit na zeď

V naší nabídce najdete různé tabulky s texty, které si obdarovaný může zavěsit na stěnu. Koncem školního roku se na nás obraceli maminky s prosbami, abychom vytvořili i tabulky s poděkováním pro paní učitelky.
Když děti končí školku, nebo se loučí se svou paní učitelkou z prvního nebo druhého stupně, hledají rodiče nejosobnější dárky pro paní učitelky.
Dárky, které jim připomenou žáčka, nebo celou třídu. Dárky, ve kterých je vyjádřena vděčnost paním učitelkám.
Stačí nám pojmenovat vaše potřeby a my se pustíme do jejich naplňování! Naši nabídku jsme rozšířili i o tabulky s texty pro paní učitelky.

Na tabulky pro paní učitelky vám vytiskneme věnování

Texty na tabulkách jsou vroucím poděkováním za práci paní učitelek, za jejich laskavé srdce i občasnou nezbytnou přísnost.
Do každé tabulky víme přidat věnování – od jednoho žáka, nebo od celé třídy.
Samozřejmě, nejsou všude jen paní učitelky! Nezapomněli jsme ani na pány učitele a texty na tabulkách jsou přichystány i pro ně. Tabulky pro paní učitelky jsou v různých barevných a textových variantách. Výběr je jen na vás!

Zobrazit všechny dárky pro učitelky

Přišli jste na naši stránku proto, že máte doma předškoláky, či malé školáky, jejichž čeká loučení s jejich oblíbenou paní učitelkou?
Hledali jste dárek pro paní učitelku, který by vyjádřil vaši vděčnost, za její přívětivost, ochotu, dobrou náladu a nekonečnou trpělivost? Nakoukněte na všechny naše tabulky pro paní učitelky a učitele a vyberte si grafické zpracování a text, který se vám nejvíce líbí!

Článek pro vás napsala Juliana


Sdílejte článek svým přátelům