Dětský pokoj pro kluka - Vesmír a dinosaury


MÁ VÁŠ SYN RÁD VESMÍR?

Máte doma malého astronauta? Určitě jste hledali tapetu na zeď s motivem vesmíru a ne jednou přemýšleli nad tím, jak mu vytvořit prostor, který ho vtáhne do hvězdného světa plného raket, planet a kosmonautů. Proto jsme pro vás navrhli textilní samolepky s vesmírem pro nejmenší a taky pro starší děti. To své si v INSPIO nabídce najde každý – malý i velký. :)

Kromě toho, že jsou samolepky krásnou dekorací do pokojíčku, tak se děti mohou díky nim naučit názvy planet a to, jak jednotlivé planety ve vesmíru vypadají. Vydejte se s dětmi na společnou výpravu po mléčné dráze a ukažte jim svět plný barev, her a fantazie.


SAMOLEPKY VESMÍR S NÁZVY PLANET

Teleskop v dětském pokoji? To přece nestačí! :) Favoritem u malých astronautů je pestrobarevná sada samolepek, která obsahuje názvy planet. Zářivé barvy kreslené sluneční soustavy vdechnou život každému dětskému pokojíčku a díky jejich barevnosti se vaše děťátko bude cítit jako v nekonečném vesmírném světě. Na výběr máte ze 2 rozměrů a vybrat si můžete také doplňky, které nabízíme ve dvou barevných provedeních.

Pokud je vaše děťátko již starší a o vesmíru toho zná víc, doporučujeme samolepky, kde se kromě planet nacházejí i jejich nejznámější měsíce s popisem a roj asteroidů.

ASTRONAUTI A VESMÍR PRO NEJMENŠÍ

Hledáte ilustrovanější vesmír? Pohádkové planety pro děti jsou ideální volbou. Sada obsahuje samolepky kopců s planetami, raketami a zvířecími kosmonauty. Oblíbený vesmírný motiv v akvarelovém provedení přiblíží dětem nekonečný svět veselou a hravou formou.

Můžete je nalepit nad postel nebo do hracího koutku. Jemné pastelové barvy dotvoří prostor tón v tónu.

SAMOLEPKA MĚSÍC S HVĚZDAMI A JMÉNEM

Další vesmírnou samolepkou je textilní samolepka Měsíce doplněná o hvězdy v barvách dle vašeho výběru. V nabídce naleznete také verzi s iniciálkou a jménem vašeho dítěte. Tato nálepka je vhodná do pokoje i pro starší děti. Krásná dekorace, která oživí a vyplní prázdný prostor na zdi.

Pokud hledáte něco minimalistického a jednoduchého, podívejte se na samolepku fáze měsíce anebo na raketoplán se jménem děťátka, kde si opět můžete vybrat svou barvu.

KORKOVÝ KOBEREC S MOTIVEM VESMÍRU

INSPIO korková podložka na hraní svým jedinečným provedením zútulní váš dětský pokojíček. Pokud hledáte praktický doplněk nebo chcete doplnit vesmírné nálepky o další dekoraci s praktickým využitím, korková podložka je bezkonkurenčně nejlepší volbou.

Na podložce se nacházejí planety a jejich názvy, kosmonauti, rakety či hvězdy s abecedou. Koberec je vhodný pro alergiky, na dotek velmi příjemný a teplý. Kobereček je samozřejmě protiskluzový a nenáročný na údržbu. Můžete jej vysát nebo jednoduše kdykoliv vzít hadřík a očistit vodou.



DINOSAURY JAKO OBLÍBENÝ MOTIV V DĚTSKÉM POKOJI PRO KLUKY

Miluje vás chlapeček svět dinosaurů? Má na poličce vystaveny všechny druhy a umí každého z nich pojmenovat? A vy o nich nejraději pravidelně zakopáváte, že… :)

Možná jste už přemýšleli o tom, jak přenést dinosauří svět do dekorace na zeď. Proto jsme pro vás rozšířili nabídku o jedinečné samolepky s motivem jurského parku. Vybrat si můžete z široké nabídky pestrobarevných, neutrálních, černobílých, sady dinosaurů nebo jednotlivých dinosaurů samostatně. INSPIO samolepky vykouzlí úsměv a rozzáří pohled nejednomu milovníkovi dinosaurů! :)


BAREVNÉ SAMOLEPKY DRÁKŮ A DINOSAURŮ

Nebo hledáte něco ještě dobrodružnějšího do dětského pokojíčku? S těmito pestrobarevnými nálepkami draků a dinosaurů budou zdi v pokoji plné zářivých barev. Dolaďte k nim jakoukoli barvu koberečku, ložního povlečení či boxů na hračky. Pojďte si hrát s barvami! Hravost by měla být součástí dětského světa. :) Inspirujte se fotkami našich zákazníků, kteří mají pokoj plný dinosaurů a jurského světa.

DINOSAURY V NEUTRÁLNÍCH BARVÁCH

Preferujete dětský pokoj v neutrálních barvách, jehož součástí jsou různé přírodní materiály a barvy dřeva? Vyberte si z INSPIO nabídky právě samolepky dinosaurů v jemných zemitých barvách. Určitě v naší nabídce naleznete také nejoblíbenější druh dinosaura vašeho syna. Vyzkoušejte létajících dinosaurů, vodních dinosaurů, Tyrannosaura Rexa nebo Brachiosaura nebo Triceratopa. Nalepit je můžete i nad postel, kde budou hlídat sny svého kamaráda.

Hledáte ještě něco speciálního? Zkuste metr s motivem dinosaurů. Zaznačte si společně, jak syn rychle roste! :)

MAPA S DINOSAURY

A co tak zvolit samolepku mapy světa s barevnými dinosaury? Vaše děťátko si ji určitě zamiluje! :)
Najdete na ní různé pestrobarevné druhy dinosaurů, které k sobě dokonale ladí. Samolepka tak na zdi vytváří pohádkový obraz mapy celého světa a je ideálním doplňkem do pokojíčku, který potřebuje trochu oživit a rozzářit.

SAMOLEPKY SE JMÉNEM DÍTĚTE

Další v nabídce je akvarelová nálepka dinosaurů s duhou a jménem děťátka. Úplnou novinkou v naší nabídce je doplňková personalizovaná samolepka, kterou si můžete vyskládat podle sebe a doplnit tak jakoukoli jinou nálepku od INSPIO. K dinosaurům doporučujeme šedé hvězdičky – ty k nim budou zaručeně ladit!

Udělejte zeď v dětském pokoji jedinečnou! :)

KORKOVÝ KOBEREC S MOTIVEM DINOSAURŮ

Korkový kobereček je skvělým a praktickým doplňkem, pokud si vaše děťátko celé dny hraje na zemi s hračkami dinosaurů. Korek je tepelným izolantem a mimo jiné vytváří korková podložka prostor pro hru plnou fantazie.

Na koberci jsou různé „cestičky, hry jako je člověče, místo na bačkůrky, písmena abecedy a čísla“: dinosauři. Váš syn si ho zamiluje, a vy taky! :)



Článek pro vás napsala Valentýna


Už jste se rozhodli? Budou to dinosauři, vesmír nebo něco úplně jiného? Věříme, že si z naší široké nabídky vybere opravdu každý.
Hledáte inspiraci? Podívejte se na fotogalerii našich spokojených zákazníků. :)

Jako bonus jsme pro vaše ratolesti připravili vystřihovačku s dinosaurem nebo karty s názvy planet. Můžete si je ZDARMA stáhnout a vytisknout.


Chcete s námi sdílet své umělecké dílo na zdi? Pošlete nám fotografie s INSPIO samolepkami na info@inspio.cz. Rádi se s nimi podělíme a inspirujeme. :)


Sdílejte článek svým přátelům