Samolepky nad postýlku, jaké vybrat a na co si dát pozor.


Pokojíčky pro miminka, nebo maminky?

Ať už je to dětský pokoj pro chlapečka nebo holčičku, připravili jsme ti pár rad, které ti pomohou vybrat.
První pokoj pro novorozeně je více volbou pro maminku, která vytvoří příjemné prostředí pro sebe, jako pro miminko. Čekají tě příjemné, ale i stresující chvíle při kojení, nočním vstávání, přebalování, malých nehodách, kdy chlapeček udělá fontánku na tvůj polštář o druhé ráno. V tomto období je to spíše pokoj pro maminku. Dětský pokoj, v níž se máš právě ty cítit příjemně. Proto si ho zařiď tak, aby se ti líbil. Postýlka, křeslo a místo na přebalování jsou tři věci, které musíš mít. Je to hlavní vybavení pokoje pro miminko. Jinak je už vše ostatní pro tvou radost.

Samolepky nad postýlku. Velké, nebo malé?

Děťátko první dva měsíce vidí maximálně do vzdálenosti 25–30cm. Tato vzdálenost není náhodná, je to vzdálenost mezi obličejem maminky a děťátka, když ho držíš v náručí. Od druhého měsíce už miminko vnímá obrysy obličejů a velkých předmětů. Od třetího měsíce už zaostří do vzdálenosti 50cm. A tu si konečně všimne i samolepky nad postýlku.

Vyber samolepky více zvířátek, medvídků, zajíců, které jsou menší, ale děťátko je uvidí celé. Nad postýlkou ​​mu budou poskakovat malí kamarádi. Naše recenze od vás.

Jaké vybrat barvy?

Výběr barev je vždy na mamince. Ale tu si prosím dávej pozor. Je sice pravda, že miminka jako malinké upřednostňují kontrastní barvy, ale opravdu jen chvilku. Pokoj však zařizuješ pro novorozeně na první dva roky. Kde se má cítit příjemně a mít i prostor na odpočinek. Proto vybírej do pokojů pro novorozeňata spíše neutrální a pastelové barvy, nebo jemnější odstíny barev. Černou a kontrastnou barvu k dětem dostaneš přes ,, kontrastní kartičky ,,. Stejně, jak má být vyvážená strava během těhotenství, vyvážený spánek maminky při malém miminku, tak má být vyvážený i pokoj, ve které budete trávit nejvíce času.


Pokoj pro novorozeně je vaším prvním společným místem, kde se poznáte a vytvoříte si ty nejkrásnější vzpomínky a vztah. Vybírej proto s láskou a udělej si radost právě ty, maminka. Děťátko se k tobě velmi rádo přidá.


Jaké samolepky nad postýlku lepili naši zákazníci?


Pokoj pro miminko chlapečka.

Modrý medvídek s hvězdami v šedých a modrých barvách. Tato samolepka zaplní celou stěnu a do středu srdíčka vám napíšeme jméno. Samolepky můžete lepit i na nábytek.

Novorozenecký pokoj.

Pokud si nejste jisti výběrem barvy, tato maminka zvolila zemité barvy a doplnila je zajíčky s kuličkami.

Pokojíčky pro miminka

Můžete zařizovat opravdu podle své nálady. Stěny by v dětském pokoji neměli zůstat prázdné. Děťátko tráví v pokoji nejvíce svého času, tak mu vytvořte inspirativní prostor.

Samolepky pro kluky

Samoepky na zeď pro kluky jako autíčka, nebo balóny, s tím bude spokojen každý tatínek i malý řidič.

Omyvatelné a přelepitelné

Textilní samolepky na zeď jsou omyvatelné a pevné na dotek. Pokud se bojíte, že bude zacapkaná stěna, můžete za postýlkou ​​vytvořit celou zemi. Nálepky pak víte kdykoliv umýt.

Samolepky do dětského pokoje balóny

jsou mezi maminkami velmi oblíbené. Najdete je v modrých, hnědých i mentolových barvách. My jsme je do nabídky přidali opravdu hodně. Tak si klidně vyberte ty vaše.

Samolepky se jménem pro kluky

Dětské samolepky na zeď velké velryby jsou pro ty maminky, které mají rády samolepky na celé stěně. Vyrobíme vám k nim i jméno dítěte.

Velké květy

Pivoňky si vybírají maminky, které pokojíček ladí v neutrálních barvách a čekají holčičku. Nejkrásnější jsou v kombinaci s bílou barvou stěny. Jiným se zase líbí pampeliška na zeď. Výběr je jen na vás.

Geometrické tvary

některé maminky upřednostňují, ať už jsou to tečky, trojúhelníky, nebo kotvy. S takovými malými samolepkami víte rovnoměrně polepit celou stěnu a vypadá to opravdu skvostně.

Dětské samolepky na zeď pro holčičky

jsou dnes v takovém množství, že si je až těžko vybrat. Toto je ale naše nejoblíbenější nálepka, tak pokud váháte, tato je TOP.


Sdílejte článek svým přátelům